Nederlands  English  

Welkom bij Roukama Japparts, jouw onderdelen specialist voor Motorfietsen!
Wij leveren alles op het gebied van motoronderdelen, nieuw, gebruikt maar ook originele nieuwe onderdelen!

Selecteer Motor

Motorfiets Kabels op Maat

Bedieningskabels Individueel op maat en speciale bestelling


Stuurconversie maakt deel uit van elk maatwerkproject. Naast de optische verfijning is dit vaak ook te danken aan ergonomische aspecten!

Of het nu plat, breed, hoog, gebogen, hoekig of rond is. Bij het ombouwen van het stuur is individualiteit erg belangrijk. Het stuur moet er perfect uitzien en perfect in de lijn van de motorfiets passen! Maar de ombouw moet ook berijdbaar zijn!

Wij bieden u het juiste stuur voor bijna elk type voertuig en persoon! Van onze Ape hangers, flyer bars, Z-sturen of zelfs simpele drag bars tot de extreme Bad Ape! Alles is mogelijk! Zodra het juiste stuur is gevonden, begint de zoektocht naar nieuwe kabels en bedieing. In de meeste gevallen zijn verlengde gaskabels en koppellingskabels nodig. In onze Highway Hawk lijn bieden wij u passende series Gas en Koppeling Kabels. Altijd gesorteerd in +15cm / +30cm tot de originele lengte. In 90% van de gevallen zijn de reeds geboden kabels al voldoende! Maar wat als +15cm te lang is of je precies +20cm nodig hebt!?

Individualiteit is vereist! Wij bieden de oplossing!

Ook hier kunnen wij u passende gaskabels en koppellingskabels aanbieden. Maak gewoon gebruik van onze eenmalige productie. Het enige wat u hoeft te doen is uw gewenste maat te bepalen en ons uw originele treinen op te sturen! Voor speciale kabels nemen we de originele aansluitingen van de oude treinen over en bouwen we een compleet nieuwe trein. U ontvangt treinen die precies op uw gewenste maat zijn gemaakt.

Hieronder vindt u de verschillende gaskabels en koppellingskabels in onze winkel. Geef ons direct uw gewenste lengte door bij het bestellen via de commentaarfunctie in het artikel. Dit stelt ons in staat om uw bestelling zo snel als altijd te verwerken.


Sort by:

In deze categorie zijn op dit moment geen artikelen aanwezig.Copyright © 2023 Roukama Holland. Powered by Zen Cart